Sinds 1929 Partner voor bouw en industrie  Bekijk locaties en openingstijden

Menu

Kies je categorie..
  Zoek
  Microfoon

  TOTAALCONCEPT INMETEN- EN AFHANGEN VAN DEUREN

  De Jong & Roos introduceert een uniek concept voor het adviseren, begeleiden, inmeten, leveren en afhangen van binnendeuren al dan niet voorzien van (gemonteerd) hang- en sluitwerk. Hierbij zijn we een totaalleverancier, die u veel werk uit handen neemt, de informatiestromen eenvoudiger maakt en de faalkosten beperkt. Het concept is geschikt voor kleine tot zeer grote projecten.

  De Jong & Roos levert HPL-deuren, lakdeuren, fineer en gegronde deuren. De deuren voldoen aan de hoogste eisen van veiligheid en zijn brand-, geluid- en inbraakwerend. De brandwerende deuren vallen onder de normering NEN6069 of NEN-EN1634-1. Uiteraard kunnen wij deze deuren tegen uitermate scherpe prijzen aanbieden.

  Het hele traject, vanaf het uitwerken van bestekken en tekeningen tot en met het plaatsen van de deuren, wordt door ons verzorgd. Het inmeten, monteren en afhangen wordt gedaan door ervaren vakmensen. Wij zijn hierbij een samenwerkingsverband aangegaan mer Deurenmontage Jonker. Zo heeft u één aanspreekpunt voor een perfecte projectbegeleiding en bent u zeker van een snelle en vakkundige montage.

  Plaats uw commentaar
  Blog archief