Kies je categorie
Menu
Filters

Blog

Timmerfabrieken

Eén van onze specialisme is het leveren van producten en diensten voor de timmerindustrie en timmerfabrieken. Enkele en dubbele deuren, draaivalramen en hefschuifbeslag kunnen door ons worden voorzien van beslag wat aan alle hoogwaardige eisen voldoet die door de verwerker wordt gesteld.

Ventilatietechniek

De Jong & Roos BV is hoofddealer van Duco ventilatieroosters. Door onze grote voorraad en leveringen op maat, zijn we in staat onze klanten snel te bedienen. Ons deskundig personeel kunt u inlichten over de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden.

TOTAALCONCEPT INMETEN- EN AFHANGEN VAN DEUREN

De Jong & Roos introduceert een uniek concept voor het adviseren, begeleiden, inmeten, leveren en afhangen van binnendeuren al dan niet voorzien van (gemonteerd) hang- en sluitwerk. Hierbij zijn we een totaalleverancier, die u veel werk uit handen neemt, de informatiestromen eenvoudiger maakt en de faalkosten beperkt. Het concept is geschikt voor kleine tot zeer grote projecten.

TOEGANGSCONTROLESYSTEMEN

Wanneer u gaat bouwen of renoveren zijn wij met onze specialisten uw perfecte partner op het gebied van toegangscontrole en elektronische sluitsystemen, Wij zijn continu bezig met vooruitstrevende technieken, waarbij uw wensen centraal staan. Praktische oplossingen op maat, met gebruiksvriendelijkheid voorop.

WERKEN MET S@LES IN DE BOUW

Wist u dat ongeveer 10% van de totale omzet in de bouwsector verloren gaat aan onnodige (faal)kosten? Bouwbedrijven steken nog steeds veel tijd en geld in het herstellen van opgetreden fouten, terwijl juist veel tijd en geld gestoken zou moeten worden in het voorkomen van fouten en de daarbij behorende kostenbesparing.

KETENINTEGRATIE

Veel ondernemingen kijken naar de huidige bouwsituatie en ondervinden dat ze van allerlei kanten onder druk worden gezet. De totale aanbestedingen zijn minder, investeringen worden uitgesteld of gespreid en ook branchevreemde partijen schuiven ineens aan. Ondanks de voorspelde groei lijkt de taart kleiner en de hoeveelheid geïnteresseerden groter. Daarbij staan de marges en de winst onder grote druk.