Sinds 1929 Partner voor bouw en industrie  Bekijk locaties en openingstijden

Menu

Kies je categorie..
  Zoek
  Microfoon
  RSS

  Nieuws

  Storing telefooncentrale 13 mei 2022
  Vrijdag 18 februari om 14.30 uur gesloten! -vrijdag 18 februari 2022
  In verband met de verwachtte extreme weersomstandigheden zijn wij op vrijdag 18 februari vanaf 14.30 uur gesloten. De weersvoorspellingen van het KNMI zijn zodanig dat het niet verantwoord is voor ons personeel om naar huis terug te reizen. Wij hopen op uw begrip.
  Vanaf 5 maart zijn we weer zaterdags geopend! -donderdag 17 februari 2022
  Vanaf 5 maart zijn wij ook op zaterdag weer tot uw dienst van 8:00 tot 12:00
  Op 2 september 2021 heeft BMN de overname afgerond van ijzerwarenspecialisten De Jong en Roos BV en Jonker Deurenmontage BV Hiermee breidt BMN IJzerwaren uit met drie vestigingen, gesitueerd in de provincies Noord-Holland en Flevoland.
  Handige instructievideo's -maandag 28 september 2020
  Klik hieronder voor handige instructievideo's over het installeren van deurdrangers, het berekenen van de PC maat, het opmeten van de cilinder en het bepalen van de draairichting!
  Instructievideo's JRS webshop -woensdag 16 september 2020
  Zoals u waarschijnlijk al had gezien is onze JRS website vernieuwd. Bij het vernieuwen van deze webshop zijn verschillende functies toegevoegd en vernieuwd die u waarschijnlijk kunnen helpen bij het bestellen van uw producten. Kijk hier voor meer informatie!
  Coronavirus -vrijdag 13 maart 2020
  Wij krijgen om begrijpelijke redenen vragen over de uitbraak van het Coronavirus in relatie tot de De Jong & Roos medewerkers en leveringen. Wij willen u hierbij informeren over de stand van zaken. Wij proberen daarbij zo goed mogelijk een balans te vinden tussen zorgvuldigheid in handelen enerzijds en gezond verstand en het bewaren van rust anderzijds.
  MVO -woensdag 27 maart 2019
  De Jong & Roos BV en Jonker Deurenmontage hechten veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit geven we invulling door een evenwicht te zoeken in de zakelijke prestaties en de sociale- en milieuaspecten. In de dagelijkse werkelijkheid zijn veiligheid, goede arbeidsomstandigheden, menselijke maat en zorgvuldige omgang met grondstoffen en milieu van groot belang. De Jonk & Roos BV en Jonker Deurenmontage zijn onderdeel van deze werkelijkheid en wij trekken zich die belangen dus zeer aan. Dit wordt omgezet in een werkwijze die is geboren uit nuchterheid, spaarzaamheid en kwaliteitsdenken.
  Vernieuwde showroom met deuren, deurbeslag en schuifdeursystemen.
  Nieuwe CNC freesmachine operationeel -maandag 18 maart 2019
  Nieuwe CNC freesmachine operationeel. Voor een uniek deuren totaalconcept!