Sinds 1929 Partner voor bouw en industrie  Bekijk locaties en openingstijden

Close
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek
  Microfoon
  Scan
  0

  Instructievideo's JRS webshop

  woensdag 16 september 2020

  Zoals u waarschijnlijk al had gezien is onze JRS website vernieuwd. Bij het vernieuwen van deze website zijn verschillende functies toegevoegd en vernieuwd die u waarschijnlijk kunnen helpen bij het bestellen van uw producten. Zo is de oude ordermanager vernieuwd, is er een nieuwe zoekfunctie toegevoegd en kunt u nu gebruik maken van voice-search. 

  De vernieuwde ordermanager:

  De ordermanager kent u wellicht al van onze vorige website. Echter deze module is vernieuwd en biedt nu een aantal nieuwe functionaliteiten. In deze video laten we in hoofdlijnen zien welke functies van de ordermanager u mogelijk van pas kunnen komen!

  Handige functies in de nieuwe zoekfunctie op JRS.nl

  In deze video lichten we kort toe hoe u gebruik kunt maken van de nieuwe zoekfunctie op JRS.nl. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op artikelen die eerder zijn besteld, zien wat de voorraad en levertijd is van een artikel, etc.

  Voice search op JRS.nl

  Op de nieuwe JRS site is een functie toegevoegd op met je stem te zoeken op de website. In deze video is een korte uitleg te zien over de werking van onze speech-to-text functie op de vernieuwde JRS.nl.

   

   

  Plaats uw commentaar