Persoonlijk menu

 

Menu

Groot compleet assortiment
Moderne webshop geschikt voor tablet en smartphone
Alles digitaal, geschikt voor s@les in de Bouw
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Projectbegeleiding en advies

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan in voor uw eigen prijzen.

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen filters. Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Download

 

Binnen deze module kunt u klant specifieke bestanden downloaden welke u kunt gebruiken in verschillende softwarepakketten voor de bouw en timmerindustrie. Voor bouwbedrijven kunt u bestanden opvragen volgens de opbouw van ‘S@les in de bouw’ welke u vervolgens kunt importeren in pakketten van bijvoorbeeld Admicom (Vakware), Bouwinfosys (BouwOffice/BouwWorks), Centric (Alert), Kraan en andere calculatiesoftware pakketten. Voor calculatiesoftware pakketten voor de timmerfabrieken kunt u bestanden downloaden zoals Groeneveld, Matrix of ATS-Software (WinKozijn).

 

Aangezien het klant specifieke bestanden zijn, kunt u alleen bestanden opvragen indien u bent ingelogd. U kunt u registreren en wij voorzien u dan via een mail van de juiste inlogggevens. Nadat u bent ingelogd verschijnt er in dit scherm extra informatie waarbij u het email adres kunt invullen waar het bestand heen gestuurd dient te worden, u selecteert het type bestand wat u wenst te ontvangen en selecteert daarna de gewenste productgroepen (door op een groep te klikken komt u eventueel een laag dieper).. Nadat u op de knop "Aanvragen" heeft gedrukt word automatisch voor u het bestand aangemaakt en klaargezet. U ontvangt een email met daarin een link naar het aangemaakte bestand. Let op: Het aanmaken van dit bestand kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de hoeveelheid productgroepen die u heeft geselecteerd.