Sinds 1929 Partner voor bouw en industrie  Bekijk locaties en openingstijden

Menu

Kies je categorie..
  Zoek
  Microfoon

  De Jong en Roos BV en Jonker Deurenmontage BV worden onderdeel van BMN IJzerwaren

  vrijdag 3 september 2021

  Op 2 september 2021 heeft BMN de overname afgerond van ijzerwarenspecialisten De Jong en Roos BV en Jonker Deurenmontage BV Hiermee breidt BMN IJzerwaren uit met drie vestigingen, gesitueerd in de provincies Noord-Holland en Flevoland.

  BMN IJzerwaren is de afgelopen jaren gegroeid met vestigingen in Den Helder, Tilburg en Arnhem, een distributiecentrum in Best en een online shop-omgeving waarmee BMN haar klanten kan helpen met vakkundig advies en een uitgebreid ijzerwarenassortiment. Met de overname van De Jong en Roos BV en Jonker Deurenmontage BV verwelkomt BMN circa 90 personeelsleden en bouwt BMN IJzerwaren verder aan een landelijke dekking.

  Over De Jong en Roos BV en Jonker Deurenmontage BV
  De Jong en Roos BV specialiseerde zich in de verkoop van land- en tuinbouwartikelen, maar breidde al snel uit met het assortiment voor de aannemerij. Het accent van het productengamma heeft zich volledig en met succes verlengd naar de bouw en industrie. Het bedrijf is gevestigd in Schagen en Almere en geeft advies op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen, bevestigingsmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Projectondersteuning in hang- en sluitwerk en vertegenwoordiging van onder andere DUCO en MACO maakt De Jong en Roos BV een ware specialist in de ijzerwarenwereld. Familiebedrijf Jonker Deurenmontage BV is een uniek totaalconcept door naast de assemblage en montage van deuren te voorzien in reeds voorgemonteerd hang- en sluitwerk. Jonker Deurenmontage BV strekt zich uit in werkgebieden in de lijn van Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Friesland.

  Over BMN IJzerwaren
  In 2019 opende de formule BMN IJzerwaren haar eerste vestiging in Den Helder. Anderhalf jaar later opende ook in Tilburg een fysieke vestiging en medio 2021 breidde BMN IJzerwaren uit met een nieuwe vestiging in Arnhem. De drie vestigingen maken het voor BMN mogelijk om klanten een specialistisch ijzerwarenassortiment aan te bieden, naast de al bestaande productgroepen bouwmaterialen en hout- en plaat. Binnenkort opent BMN IJzerwaren ook in Rotterdam en Amsterdam de deuren om klanten te kunnen ontvangen.