Persoonlijk menu

 

Menu

Groot compleet assortiment
Moderne webshop geschikt voor tablet en smartphone
Alles digitaal, geschikt voor s@les in de Bouw
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Projectbegeleiding en advies

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan in voor uw eigen prijzen.

Coronavirus

vrijdag 13 maart 2020

De omvang van het Coronavirus in Nederland neemt steeds verder toe. Vooralsnog is er geen enkele De Jong & Roos medewerker besmet, maar net als veel andere organisaties nemen wij vanaf heden (voorzorg)maatregelen.
De basis voor ons beleid is de informatie vanuit het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Om besmetting te voorkomen zal er een beroep worden gedaan op ieders flexibiliteit. Wij willen u vragen om hierin mee te werken om ook de continuïteit van de organisatie veilig stellen.

Buitendienstmedewerkers
De Jong & Roos verkoopadviseurs stoppen per direct, tot nader order, met het bezoeken van klanten en werken vanuit huis. Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met uw verkoopadviseur.

Chauffeurs
Onze bezorgers proberen contact met andere mensen zoveel mogelijk te vermijden. Daarnaast gebruiken zij latex handschoenen.

De Jong & Roos binnendienst
Onze binnendiensten worden opgedeeld in meerdere teams verspreid over diverse ruimtes. Hierdoor kan het gebeuren dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn en u langer zult moeten wachten dan u van ons gewend bent.
Wij willen u verzoeken om zoveel mogelijk telefonisch, of via onze webshop te bestellen. Heeft u nog geen De Jong & Roos account? Vraag deze aan via www.jrs.nl

Vooralsnog verwachten we geen problemen met het uitleveren van uw bestelling, tenzij bij verdere escalatie van het Coronavirus de landelijke autoriteiten over gaan op verdergaande maatregelen.
Wij doen ons uiterste best om uw bestelling op tijd te leveren, echter kunnen wij dit niet garanderen. Wij hopen hiervoor op uw begrip.
Uiteraard hopen wij dat de gevolgen in Nederland en voor uw bedrijf beperkt zullen blijven.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met uw verkoopadviseur, onze binnendienst of via info@jrs.nl

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers De Jong & Roos BV.