Sinds 1929 Partner voor bouw en industrie  Bekijk locaties en openingstijden

Menu

Kies je categorie..
  Zoek
  Microfoon

  Vorken

  Open filters

  Hier vindt u alles op het gebied van vorken. De Jong & Roos BV probeert u op dit gebeid een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Mocht er toch een artikel ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of bestelling tegen een scherpe prijs. U kunt ons bereiken via info@jrs.nl of telefonisch op 0224-273327. Wij leveren in heel Nederland, uiteraard met professionele service en garantievoorwaarden.
  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  Mestvork 4 tanden vaste veer met steel en T-handvat 85cm breedte 22cm

  Levertijd: 1 week

  1757107
  Geen voorraad

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Deze mestvork is geschikt voor het verplaatsen van mest en tuinafval. De vork is voorzien van een 85cm steel een een T-greep. De vork zit doormiddel van een vaste veer verbonden aan de steel, dit zorgt voor een sterke verbinding. De dunne ovale tanden dringen makkelijk in de vaste mest zonder te breken of te buigen. Bij het gebruik van deze vork buigt u uw knieën, niet uw rug! Daarna duwt u de vork in de berg afval/mest en neemt zoveel op als mogelijk is zodat u het dan op de door u gekozen plek kunt deponeren. Bij zwaarder materiaal raden we u aan niet teveel materiaal op de vork te nemen, dit is een behoud voor uw vork, schouders, rug en knieën.

  Spitvork 4 tanden vaste veer met steel 85cm breedte 22cm

  Vóór 16.30 besteld = volgende werkdag geleverd

  1757109
  Op voorraad

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Deze spitvork is geschikt voor het spitten en tegelijkertijd omwoelen van klei en zandgrond, voor het beluchten van de composthoop en tevens geschikt voor het verwijderen van groot onkruid en kleine planten. Een spitvork is hiervoor idealer om te gebruiken dan een spade omdat deze makkelijker door de wortels steekt. Deze spitvork is voorzien van een vaste veer, hierdoor is hij geschikt voor de zwaarste taken. Aan de vork zit een 85cm steel gevestigd, deze is gemaakt van gewaxt essenhout. Door het waxen voelt de steel gladder aan en ligt deze beter in de hand, zeker bij langdurig gebruik. De kans op blaren bij langdurig gebruik is minimaal. Omdat wax dieper doordringt in de houtnerven beschermt het beter dan vernis.

  Puinvork compleet 9 tanden 138 x breedte 24.5cm

  Levertijd: 3-5 dagen

  1757093
  Geen voorraad

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  9- tands

  Filter by:

  Clear All